IT-Hosting

IT-hosting og cloud-hosting

NOVA-C tilbyder it-hosting-løsninger på centrale servere og cloud-servere. Vi tilbyder bl.a. SaaS-backup – herunder cloud-backup og data-recovery (genskabning af data). Hosting-løsninger har netværksovervågning og høj oppetid på netværkstrafikken til dataserver samt stor netværkssikkerhed. Software-hosting via cloud-løsning skaber større brugervenlighed med let adgang til en virtuel server i skyen, uanset hvor man er. Skalerbare og fleksible hosting-løsninger.

IT-hosting låst sikkert inde – også ude i det blå

Let og hurtig – men alligevel sikker adgang til virksomhedens data kræver sikker IT-Hosting. Vi tilbyder både traditionelle serverløsninger i sikrede serverrum, og cloud-løsninger gemt sikkert væk i skyen.

 

NOVA-C er IT-partneren med gennemtestede hosting-løsninger, der effektiviserer virksomhedens arbejdsgange.

STATIONÆR SERVERLØSNING

CLOUD-LØSNING I SKYEN

Adgang til dine data 24-7

En organisation er kun stærkere end det svageste led. Oftest er det svageste led rent faktisk netværkstrafikken til virksomhedens servere, hvor hastigheden giver personalet rigelig med tid til at hente kaffe, inden man har fået fremkaldt den nødvendige data på skærmen.

 

Mange serverløsninger – oftest dem placeret i virksomhedens eget serverrum – bliver hurtigt forældede. Det gælder både hardware og software. Grunden er, at det er dyrt og omstændigt at holde alt opdateret og sikkert, blandt andet fordi det kræver ansættelse af en person med store IT-kompetencer.

 

NOVA-C tilbyder forskellige løsninger på IT-hosting, som vi tilpasser præcist til din virksomheds behov. Ved at overlade din data-opbevaring til os, giver vi dig en IT-platform, hvor både software og hardware hele tiden er ajour og opfylder de nyeste krav.

 

Du kan let få skaleret din IT-løsning op og ned i størrelse, uden at du selv skal investere penge i dyrt grej og højt lønnede it-medarbejdere. Det sørger vi for. Du skal bare koncentrere dig om dine kunder.

 

Vi sørger for, at din data-hosting kører 24-7 uden problemer. Løsningerne opbygges med hurtig online adgang og en høj oppetid på netværkstrafikken, uanset hvor du er, så længe du blot har en hurtig internetforbindelse. Gennem massiv overvågning af netværkstrafikken får du en høj grad af netværkssikkerhed.

Cloud-hosting er ikke bare grebet ud af den blå luft

Let og hurtig adgang til data sikrer en effektiv arbejdsdag for dine medarbejdere. Med en cloud-løsning, som hostes i ’skyen’, får du en virtuel løsning, som alle hurtigt kan tilkoble sig og være online på. Når alle arbejder med konstant og opdateret data, sikres det, at arbejdsgange og håndtering af ordrer eller interne arbejdsprocesser består af validt og korrekt data.

 

Moderne cloud-hosting har de seneste år gennemgået en massiv udvikling, og er i dag blandt de mest stabile og sikre løsninger, der øger produktiviteten. Med konstant opdaterede backup-løsninger kan man hurtigt få en lavet data-recovery og være kørende igen, hvis et datanedbrud evt. skulle ske. 

Din IT-hosting kræver en grundig snak

Før du træffer dit valg af hosting-leverandør, vil du helt sikkert gerne se os an. Ring til Simon Kristensen på 9751 4451. Så får du en rundvisning og en grundig gennemgang af de forskellige løsninger af din IT-hosting. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.