Uniconta – Når det skal være brugervenligt og sikkert

Uniconta – Når det skal være brugervenligt og sikkert

Uniconta er en danskudviklet, cloud-baseret økonomi- og ERP-softwareløsning. For små og mellemstore virksomheder er dette økonomisystem svaret på deres behov.

 

NOVA-C er IT-partneren, der har styr på mulighederne med Uniconta

Mand sidder ved computer og har lommeregner og finansielle dokumenter ved siden af sig

En ny – men velkendt - dansk løsning til din økonomistyring

Indtil nu har mange anvendt bl.a. C5- økonomisystemet, og kender man det, vil man kunne se en lang række genkendelige tilgange men også få en masse nye muligheder.

 

Det er et ERP-system, der hjælper dig med at håndtere forskellige aspekter af virksomhedens drift, herunder økonomi, regnskab, lagerstyring, projektstyring, bogføring, produktionsstyring og meget mere.

Effektivt og tilpasset dine behov

Uniconta er til både store og små virksomheder

Uniconta er intuitivt og brugervenligt og har en lang række muligheder for at lave specialtilpasninger, herunder bl.a. egne felter og programmerbare tabeller.

 

NOVA-C har stor erfaring med Uniconta som ERP-system, og har været med til at hjælpe mange virksomheder med en opgradering og overførsel af data fra deres tidligere C5 system. Uniconta tilbyder en lang række fordele og automatiseringer, der er med til at sikre en øget effektivitet og undgå fejlindtastninger i virksomhedens daglige drift.

 

Den cloud-baserede model eliminerer behovet for at investere i dyre serverinfrastrukturer og vedligeholdelse. Dette kan reducere de samlede omkostninger ved ejerskab og drift af et ERP-system.

 

Uniconta tilbyder både de helt enkle bogførings- og regnskabsløsninger men har også mulighed for at levere avancerede rapporterings- og analyseværktøjer, lager- og produktionsstyring, hvilket giver virksomheder mulighed for at trække meningsfulde indsigter fra deres data og træffe informerede beslutninger.

 

Hos NOVA-C har vi ekspertisen i at tilpasse Uniconta-løsningen til netop de behov, du har i din virksomhed, flytte dine eksisterende data samt integrere med de øvrige systemer, du har i forvejen.

Computer med økonomi illustrationer

Fleksibilitet og integration

Et ERP-system, der kan mere end plus og minus

Unicontas ERP-system tilbyder integration med en række andre værktøjer og systemer, herunder banksystemer, e-handelsplatforme, lager- og produktionsstyring og CRM-software. Med Unicontas økonomistyring lettes dataudveksling, og vi sikrer en mere sammenhængende forretningsproces.

 

Som ERP-system er Uniconta skalerbart og kan tilpasses virksomhedens specifikke behov. Virksomheder kan tilføje eller fjerne moduler og funktioner efter behov, hvilket gør det velegnet til en bred vifte af brancher.

 

Da Uniconta er cloud-baseret, kan brugerne få adgang til systemet fra næsten enhver enhed med internetadgang. Dette giver mulighed for fjernarbejde og forretningsstyring fra forskellige steder.

Sikkerhed og backup

Der hele tiden er med på det nyeste

Med Unicontas ERP-system har du mulighed for at sikre dig med forskellige tiltag. Her tilbydes datakryptering, backup-muligheder og adgangskontrol, hvilket hjælper med at beskytte virksomhedens følsomme oplysninger. Uniconta tilbyder regelmæssige opdateringer for at sikre, at dit system er up-to-date med de seneste lovgivningsmæssige krav og teknologiske fremskridt.

Nova-c ØKONOMISTYRING

Har du lyst til at dykke ned i Unicontas verden?

Lad os vise dig, hvorfor Uniconta er vores bud på en god løsning til at optimere dine forretningsprocesser. Uniconta giver dig mulighed for vækst og nem tilpasning til ændrende forretningsbehov.