Økonomistyring

Uniconta og C5 ERP- og økonomistyring

NOVA-C tilbyder ERP- og økonomiprogrammer som Uniconta og C5, der er dansk udviklede økonomistyringsprogrammer på Microsoft-platform. Fungerer som stationær og 100% cloud-version. Uniconta er fremtidens moderne ERP-system med økonomistyring, projektstyring, lagerstyring og produktionsstyring. Vi tilbyder specialprogrammering til både Uniconta og C5. NOVA-C er C5-partner og C5-konsulent.

Økonomistyring holder dig på ret kurs

NOVA-C tilbyder gennemprøvede ERP- og økonomistyrings-løsninger, der holder dig på ret kurs, så din virksomheds økonomi, projekter, produktion, lager og logistik kommer sikkert i havn.

 

NOVA-C er IT-partneren med økonomisystemer, der skaber overblik over både projekt-, produktion og lagerstyring og styr på bilag og finanser.

Økonomistyring med fleksible standarder

NOVA-C tilbyder velfungerende og velkendte økonomistyringsprogrammer, der er udviklet af Erik Damgaard – altså en dansk virksomhed.

 

Moderne økonomisystemer bygger på fleksible standardløsninger. Udover standardfunktioner tilbyder vi kundetilpassede specialprogrammede løsninger, som gør den helt store forskel for kundens virksomhed. Hvilken platform, man som kunde vælger, afhænger af ens nuværende løsning.

Det bedste økonomisystem til den, der står ved roret

UNICONTA – det nyeste og mest moderne ERP-system

Uniconta er et helt moderne og komplet ERP-system baseret på en cloud-løsning. Du tilgår alle data via skyen, hvilket giver stor fleksibilitet i personalets daglige arbejde, uanset hvor de befinder sig. Uniconta holder styr på alt, der er vigtigt for effektiv virksomhedsstyring. Det gælder regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister.

 

Samtidigt hjælper det din virksomhed med at håndtere kravene til digitalisering af bilag og arbejdsprocesser. Uniconta er sammensat, så det passer til både store og små virksomheder, uanset om det gælder simpel bogføring og fakturering eller kompleks flådestyring af en international virksomhed. Uniconta anvendes allerede i dag i mere end 35 lande og er pt. tilgængelig på 25 sprog og i alle valutaer.

Hvis økonomisystemet kræver et kursskifte

NOVA-C hjælper virksomheder med at konvertere og overføre data fra C5 til Uniconta. På sigt vil Uniconta være det førende økonomisystem, da det indeholder nogle helt klare forbedringer og mere moderne funktioner. NOVA-C har dygtige IT-specialister, der med indgående kendskab til både C5 og Uniconta sørger for et let og glidende skifte fra C5 til Uniconta uden voldsom bølgegang. Vi har allerede hjulpet en hel del virksomheder gennem processen – med stor succes.

C5 – det gennemprøvede økonomisystem

C5 har gennem en årrække været det foretrukne komplette økonomisystem hos mere end 70.000 danske virksomheder. Med mange års erfaring med C5 i baghånden har vi status som specialister i C5. VI specialudvikler og implementerer stadig nødvendige udvidelser eller tilpasninger til de kunder, der endnu ikke er konverteret til Uniconta. NOVA-C råder over nogle af de mest erfarne C5-udviklere og C5-konsulenter, så vi kan servicere C5-kunder så længe, der er kunder på den platform.

Vil du gerne snakke om effektiv økonomistyring?

Ring til 97 51 44 51 og spørg efter Simon Kristensen. Vi byder gerne på en kop kaffe, en rundvisning og en grundig gennemgang af mulighederne for at opnå store fordele ved en effektiv økonomistyring i din virksomhed. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.