IT-Sikkerhed​

IT-sikkerhed og databeskyttelse

NOVA-C er IT-sikkerhedsspecialisten, der hjælper virksomheder til at modstå hackerangreb og cyberangreb samt ondsindet malware, spyware, ransomware, spam eller computervirus fra IT-kriminelle. Vi leverer effektive Firewall-løsninger og vejleder i IT-adfærd og IT-procedurer, så virksomheder kan opbygge en effektiv IT-sikkerhedspolitik. Vi tilbyder et grundigt IT-sikkerhedstjek.

Gennemført IT-sikkerhed smider ubudne gæster på porten

Ingen bryder sig om at blive kigget over skulderen eller konstant at skulle være på vagt overfor ubudne IT–kriminelle, der ønsker at ødelægge eller stjæle data fra ens vitale IT-system.

 

NOVA-C er IT-partneren med gennemtestede IT-sikkerhedssystemer, der smider uønskede besøgende på porten.

SIKKER DATAFLOW

SIKKER E-MAIL

SIKKER SERVER

En ’virusbefængt kamel’ kommer let gennem et nåleøje

Med sund fornuft og en god IT-adfærd kan du selv afhjælpe problemer et godt stykke hen ad vejen og undgå skadelige angreb på IT-infrastrukturen i din virksomhed. Desværre er det ikke nok til at skabe en fuldstændig sikker barriere. Det er meget bedre at være på forkant og have de absolut bedste firewalls og den mest effektive IT-sikkerhedssoftware. Med en lukket og låst port kan du og dine medarbejdere koncentrere jer om jeres kunder.

Vi sætter tråd i nålen og strammer nettet

Få at opnå maksimal sikkerhed tilbyder vi en IT-assestement-rapport. Under udarbejdelse af rapporten kommer vi rundt i alle kroge af dit IT-netværk og får fokus på alle potentielle sikkerhedsrisici. IT-assestement er en grundig metode at kortlægge sikkerhedsfaktorer og finde de bedste og mest sikre løsninger til at stramme og lukke af for nettet, så I kan føle jer sikre.

IT-sikkerhed kræver både livrem og seler

Man kan ikke tale om databrist uden at tænke på både software og hardware. Begge udgør i dag en sikkerhedsfaktor, der skal med i vurderingen af IT-sikkerhedsniveauet. Man skal så at sige bruge både livrem og seler for at sikre en helhedsløsning, der holder ”bukserne” – eller rettere data på den rette plads. Hos NOVA-C tilbyder vi et IT-sikkerhedstjek af begge dele, så du er sikret i fremtiden uden at blive fanget med bukserne nede.

 

NOVA-C hjælper dig med, at din it-infrastruktur har den nyeste og bedste sikkerhedssoftware og anvender firewalls til en sikker datastrøm gennem dit netværk, uanset om du arbejder på egne servere, eksterne servere eller via en cloud-løsninger.

 

Vi har fokus på, at IT-flowet opfylder nogle principielle faktorer for at sikre høj datasikkerhed som f.eks. datakryptering, e-mail-beskyttelse, antivirus-løsninger og 2-faktor godkendelse (også kaldet multifaktorvalidering). Når alle faktorer er beskyttede opgiver hackere og andre it-kriminelle at bryde ind i dit system og du kan trygt arbejde videre.

Lad os tale om din it-sikkerhed

Lad os sammen finde en løsning til at holde ubudne IT-kriminelle ude. Se os gerne an, før du træffer dit valg. Ring 97 51 44 51 og spørg efter Simon Kristensen. Så får du en rundvisning og en grundig gennemgang af fordelene ved effektiv IT-sikkerhed. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.