LedigeStillinger

Job hos NOVA-C

NOVA-C søger jævnligt kompetente IT-medarbejdere. Vi anvender dygtige personer, der ved noget om kodning, IT-arkitektur og databaser Vores ansatte har uddannelser, der varierer fra korte videregående uddannelser på erhvervsakademier til lange universtetsuddannelser. Har du uddannelse og erfaring med IT-teknologi, IT-arkitektur, IT-sikkerhed, softwareudvikling, informationsteknologi, informatik, systemdesign og databaser, så kan du udfylde et job hos NOVA-C. Vi ansætter datamatiker, IT-teknologer, IT-arkitekter, IT-supportere og IT-konsulenter.

Job i en fremtidssikker branche

Nova-C er i konstant udvikling, og søger løbende dygtige medarbejdere.

Er du IT-tekniker, eller kan se dig selv som ERP-konsulent, med en udadvendt personlighed og salgsfokus, så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning til job@nova-c.dk

Du kan have uddannelse og erfaring indenfor eks. datatekniker, IT udvikler, revisor, bogholder – eller anden relevant erhvervserfaring. 

 

Vi rekrutterer hvis mavefornemmelsen og kemien er god – så hvis du vil være med på vores rejse, så kontakt os til en uforpligtende samtale.

Ledige stillinger

ERP-konsulent
Skive/Viborg

LÆS MERE HER

IT-tekniker
Skive/Viborg

LÆS MERE HER

Studiejob i Markedsføring
Viborg

LÆS MERE HER

Har du evner, vi ikke vidste, vi manglede?

Hvorfor vente på et ledigt job og blive en af flere i bunken af ansøgere. Kom forrest i køen og søg uopfordret dit ønskejob, inden vi får taget os sammen til at lave et jobopslag, fordi vi har travlt i hverdagen.

 

Har du evner, vi først finder ud af, at vi står og mangler, når vi læser din ansøgning, så kommer du up front i bunken. Og måske ringer vi til dig kort tid efter. Man ved aldrig, hvornår det kan ske.

 

Derfor modtager vi gerne din uopfordrede ansøgning. Husk at vedlægge din gode og overbevisende ansøgning og dit CV i en e-mail, som du sender til: job@nova-c.dk