Nova C Logo White
LedigeStillinger

Job hos NOVA-C

NOVA-C søger jævnligt kompetente IT-medarbejdere. Vi anvender dygtige personer, der ved noget om kodning, IT-arkitektur og databaser Vores ansatte har uddannelser, der varierer fra korte videregående uddannelser på erhvervsakademier til lange universtetsuddannelser. Har du uddannelse og erfaring med IT-teknologi, IT-arkitektur, IT-sikkerhed, softwareudvikling, informationsteknologi, informatik, systemdesign og databaser, så kan du udfylde et job hos NOVA-C. Vi ansætter datamatiker, IT-teknologer, IT-arkitekter, IT-supportere og IT-konsulenter.

Job i en fremtidssikker branche

Velfærdssamfundet er afhængigt af teknologi til at skabe enkle og effektive arbejdsgange, der tilmed øger produktionen. Det er dygtige medarbejdere i IT-branchen med til at sikre – også her hos NOVA-C.

 

NOVA-C er altid åben for ansøgere, der både har lysten og den nødvendige viden og baggrund for at kunne fuldføre missionen at skabe fremtidens IT-løsninger.

Ledige stillinger

Pt ingen ledige stillinger, men vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Har du evner, vi ikke vidste, vi manglede?

Hvorfor vente på et ledigt job og blive en af flere i bunken af ansøgere. Kom forrest i køen og søg uopfordret dit ønskejob, inden vi får taget os sammen til at lave et jobopslag, fordi vi har travlt i hverdagen.

 

Har du evner, vi først finder ud af, at vi står og mangler, når vi læser din ansøgning, så kommer du up front i bunken. Og måske ringer vi til dig kort tid efter. Man ved aldrig, hvornår det kan ske.

 

Derfor modtager vi gerne din uopfordrede ansøgning. Husk at vedlægge din gode og overbevisende ansøgning og dit CV i en e-mail, som du sender til: job@nova-c.dk