Om os

Om os – NOVA-C er IT-specialist i Midtjylland

NOVA-C er en stærk fusion mellem Midtjysk Data i Viborg og NOVA-C i Skive. NOVA-C stiller dygtige IT-programmører, IT-specialister, softwarespecialister, hardwareeksperter og andre IT-uddannede folk til rådighed. De kaldes også for IT-nørder eller IT-guruer. Vi råder over gode faciliteter med plads til at arbejde med både hardware of software og derved udvikle og designe velfungerende IT-løsninger til en sikker IT-struktur. Vi er den bedste IT-partner i Midtjylland.

En effektiv holdindsats til IT-løsninger

Med mange års erfaring får du de bedste folk på holdet, når det gælder løsninger til en velfungerende og sikker IT-struktur.

 

NOVA-C er IT-partneren med stor viden om IT-løsninger, netværksinfrastruktur og IT-sikkerhed.

Og hvem er vi så?

NOVA-C har afdelinger beliggende i både Skive og Viborg. Vi har samlet en stærk stab af dygtige og erfarne medarbejdere, der hver især både har specifik viden om et specialområde og samtidig stor indsigt og erfaring i at koble tingene sammen til en samlet IT-struktur, der fungerer optimalt for den enkelte kunde.

 

Du kan derfor trygt lave et partnerskab med os, når det gælder din vitale IT.

IT-nørder! – IT-guruer! – Kært barn har mange navne

Vi ved det godt. Vi siger nogle gange nogle underlige tekniske udtryk, som ikke giver mening for andre end IT-specialister, men det gør vi kun, når vi er dybt fokuseret på at løse et projekt, der kræver mange terabyte hjerneceller at løse. Fordi vi er så dedikerede fagfolk, glemmer vi nogle gange tid og sted. Og fagudtryk er altså kun beregnet for fagfolk.

 

Vi gør det derfor til en dyd at forklare problemstillinger og løsninger i et let og forståeligt sprog, så det giver mening for dig som kunde. Selv om vi er IT-nørder og nogle gange udråber os selv som IT-guruer, så har vi begge ben solidt plantet i den jyske muld og kalder en skovl for en skovl, når det handler om en forståelig forklaring.

 

Det har du nemlig krav på, før du siger ja til et nyt IT-projekt.

Vil du gerne møde os i vores ’IT-hule’..?

Ring til 97 51 44 51 og spørg efter Simon Kristensen og få en mødeaftale. Vi byder gerne på en kop kaffe, en rundvisning og en grundig gennemgang af mulighederne for at opnå store fordele ved skarpe og sikre IT-løsninger. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.