Afdelinger

Afdelinger i Skive og Viborg

Du finder NOVA-Cs afdelinger i Skive og Viborg. Vi dækker hele Danmark uanset om det er Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordfyn, Sydfyn, Fyn, Sjælland, Nordsjælland, København, Sydsjælland, Lolland, Falster, Møn eller Bornholm. Vi løser opgaver online til konkurrencedygtige timepriser på IT-support og It-softwareudvikling.

Placering i det midtjyske og alligevel landsdækkende

Du kan trygt kontakte os, da vi leverer IT-løsninger til kunder i hele Danmark med udgangspunkt i to stærke baser placeret i Skive og Viborg.

 

NOVA-C løser krævende IT-opgaver for kunder i hele landet.

Gode faciliteter fyldt med kompetente folk

Med en placering i henholdsvis Skive og Viborg er vi centralt placeret i Jylland. Vores faciliteter i begge byer er moderne og indeholder det, der er brug for at kunne levere dataudstyr og IT-løsninger til kunder fordelt over hele landet.

I dag er de fleste online, og derved spares der masser af spildtid på landevejen i bilkøer over hele landet. Til gengæld kan tiden bruges fornuftigt og effektivt til at supportere daglige udfordringer med it-systemer eller udvikle nye og kundespecifikke løsninger til kunders IT-infrastruktur.

Uanset hvad, så er sund fornuft og kloge hoveder vigtigere, end at man ”ligger lige om hjørnet”. Professionelle og moderne virksomheder søger gerne langt uden for den by, man bor i, for at finde den rette leverandør med den efterspurgte, kompetente viden og knowhow – og den kan NOVA-C tilbyde.


Kontakt os og hør mere om det.

Skive

Elskjærbakken 7, 7800 Skive
Tlf.:9751 4451
info@nova-c.dk

Viborg

Ølandsvej 18, 8800 Viborg
Tlf.:9751 4451
info@nova-c.dk

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.