Vores team er specialister i IT

Hos NOVA-C finder du specialister i IT-infrastruktur. Vores team kender kundernes IT-udfordringer både når det gælder standardsoftware eller specialudviklet software. Vores team har indsigt i god og funktionel hardware, der opfylder nutidens tekniske IT-krav. Vores rådgivere og konsulenter hjælper dig med levering af den korrekte IT-sammensætning gennem grundig analyse. Vi tilbyder udformning af en IT-assessment rapport, der giver indblik i dit firmaets generelle IT-sikkerhedsniveau.

Et stærkt team indenfor IT-struktur

Du bliver godt bakket op af vores effektive team, når det handler om din virksomheds IT-sikkerhedsniveau og IT-effektivitet. NOVA-C er IT-partneren med et stærk og kompetent team af IT-specialister, IT-konsulenter og supportere.

Vi ser ikke kun tingene på en måde

Tunnelsyn er ikke vores måde at se tingene på. Tværtimod ser vi på hver enkelt kundes individuelle behov i det daglige arbejde med IT-udstyr. Hos NOVA-C er organisationsstrukturen meget flad, og vi bruger hinandens evner og uddannelser til at skabe den rigtige løsning til hver enkelte kunde. For at opnå et endnu bedre overblik over evt. svagheder i dit It-system, så tilbyder vi at udforme en IT-assessment rapport, som giver et klart overblik over, hvor der bør sættes ind, for at sikkerheden er i top.c

Partnere

Teknik/support

ERP og softwareudvikling

Salg & Rådgivning

Bogholderi