IT-Assessment – Få kortlagt din IT-sikkerhed

IT-Assessment – Få kortlagt din IT-sikkerhed

Med NOVA-C’s IT-assessment får du en dybdegående og systematisk gennemgang og evaluering af din virksomheds it-ressourcer, politikker og drift.

 

NOVA-C er IT-partneren, der kan give dig overblik over muligheder og trusler i dit IT-setup.

Hånd som holder sikkerhedsillustrationer

Få overblik over din virksomheds IT-setup

Resultatet af denne assessment er en rapport med en udførlig beskrivelse af dit nuværende IT-sikkerhedsniveau med en opfølgende handleplan.

 

NOVA-C hjælper med at identificere, hvor godt jeres IT-aktiver understøtter organisationens forretningsmål og behov. Vi tilbyder dig indsigt i, hvordan IT bedst kan udnyttes for at skabe en konkurrencefordel, og hvordan en effektiv og pålidelig IT-infrastruktur kan resultere i en hurtigere og mere effektiv kundeservice og øge kundetilfredsheden.

 

Vi tilbyder dig et overblik og en handleplan for netop din virksomhed. Det handler ikke kun om at finde fejl. Med en IT-assessment kan NOVA-C pege på huller og muligheder for at forbedre og sikre virksomheden på IT-området.  Det kunne handle om f.eks. netværkssetup, valg af firewall, brugersikkerhed, procedurer for backup, passwordpolitik og meget mere.

Vi kan hjælpe med at forbedre effektiviteten

En IT-assessment er et måleværktøj, der kan omfatte forskellige områder inden for IT-sikkerhed. Det kan være valg af software, hardware, netværkssikkerhed, datahåndtering og kommunikation. Vi kan pege på muligheder for at forbedre processer, automatisere manuelle opgaver og dermed bidrage til at forbedre den generelle effektivitet. Ved at identificere potentielle fejl eller mangler i IT-infrastrukturen, kan man forebygge uforudsete systemnedbrud, som kan være dyre i både tid og ressourcer.

 

I en IT-assessment indgår bl.a. en dybdegående analyse af organisationens sikkerhedsprotokoller. Her kan vi identificere svagheder og potentielle risici, hvilket kan hjælpe med at forbedre databeskyttelsen.

Nova-c
To personer der arbejder på en tablet med dokumenter foran sig

Se nye muligheder med en IT-assessment

Med en professionel IT-assessment står du stærkt og med værdifuldt input til den langsigtede IT-strategi, så du og din bestyrelse bliver i stand til at træffe informerede beslutninger om fremtidige investeringer.

Vi kommer ikke bare med forslag til, hvordan IT-sikkerheden bedst kan tilpasses for at imødekomme fremtidig vækst i virksomheden. Vi kan hjælpe med at implementere relevante løsninger og kender de lovgivningsmæssige krav, som løsningerne skal leve op til.

Med en professionel IT-assessment har du et super godt værktøj og målepunkt for udviklingen af din IT-sikkerhed. Det er et godt styringsværktøj, som du kan tage frem med jævne mellemrum og tjekke op på fremdriften.

Vil du vide, om dit IT er sat op til fremtiden?

Skal vi hjælpe dig med at få overblik og indsigt, så tag fat i os. Vi har det rigtige team og de bedste værktøjer klar til dig.