Fjernsupport

Fjernsupport hos NOVA-C

NOVA-C tilbyder fjernsupport. Spar tidsspilde på landevejen og brug NOVA-C som jeres IT-supporter. Vi hjælper med at servicere softwareløsninger, IT-systemer, der er frosset fast eller ikke fungerer som de plejer. Vi kan hjælpe med online opdateringer og ved etablering og funktioner i cloudløsninger. Vi kan fejlsøge online og som regel finde fejlen og derved enten udbedre fejlen eller vurdere om det kræver besøg hos kunden for at løse opgaven.

Få fjernsupport fra distancen – helt tæt på

Fjernsupport er tættere på, end du tror. Vi går online og direkte ind i systemet og retter fejl eller hjælper dig videre, hvis computeren driller.

 

NOVA-C er IT-partneren med de kvalificerede IT-supportere, der løser opgaven.

Vi har ikke berøringsangst eller er fjerne i blikket

Tværtimod tager vi straks fat i problemet og stiller skrapt på mulige løsninger, hvis der opstår problemer. Hvis det så sker, at systemet er brudt ned eller frosset fast, så står vi klar med supportere, der hurtigst muligt får det i drift igen, så tab og spildtid minimeres til et absolut minimum.

 

Det kræver indsigt, viden og erfaring at sikre et velfungerende IT-system, der bare fungerer uden problemer 24-7 året rundt. Den kapacitet råder vi heldigvis over. Med IT-specialister får du straks en erfaren person i røret, som enten kan guide dig til en løsning, eller som selv går ind i systemet og finder den irriterende ’sten i skoen’, som er skyld i det hele.  Med hurtig hjælp er du hurtigt i drift igen, og du kan koncentrere dig om dine kunder.

Tøver du med at tilkalde hjælp fra os?

Lad være med det. Det bliver ofte meget dyrere at vente og se, om det løser sig selv. Vi kan hurtigt analysere os frem til mulige problemkilder og dermed løse dem og sikre, at det ikke sker igen. Måske vi finder en latent IT-sikkerhedsrisiko i systemet gennem vores fjernsupport, som vi samtidig kan fjerne og sikre jeres data.

 

Du vil opleve fjernsupport som en lille pause i arbejdsdagen, idet vi ikke løber rundt og forstyrrer dig og dine kollegaer på kontoret. Vi finder stille og roligt vej ind via online-support og løser opgaven, mens du tager en kop kaffe eller te, for derefter at vende tilbage til arbejdet med friske øjne. Fjernsupport sker uden forstyrrelser og minimerer spildte arbejdstimer ved driftstop.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.