IT support

IT-support og IT-assistance

NOVA-C tilbyder kompetent it-support. Vores support-afdeling passer jeres udstyr og yder hjælp ved IT-nedbrud eller IT-problemer via kompetente IT-specialister. Det sikrer, at IT-systemerne kører stabilt og sikkert. Vi vejleder, løser og afhjælper IT-udfordringer og sørger for at netværket mellem bruger og server-hosting arbejder uden nedbrud eller hurtigt er oppe og køre igen, hvis IT-netværket eller din computer fryser fast.

IT-support, der ikke sover i timen

Med NOVA-C på vagten får du hurtig support, der effektivt afhjælper IT-problemer og straks løser IT-nedbrud samt vejleder dig til at komme videre, hvis din arbejdsstation ikke fungerer optimalt.

 

NOVA-C er IT-partneren med grundig IT-support, der effektivt holder din virksomheds IT-løsning kørende.

Adgang til grundig og effektiv IT-support

Du vil helt klart opleve, at din IT-opsætning kan drille eller ikke helt fungerer korrekt. Det kan der være mange naturlige grunde til: man kan have haft et strømnedbrud, man er ubevidst kommet til at trykke på en forkert tastaturknap, et netværksstik har pludselig mistet forbindelsen og så videre og så videre… Derfor er det også betryggende at vide, at vores dygtige IT-specialister står klar til hurtig assistance, når du outsourcer IT-support til os. Specielt hvis din egen IT-ansvarlige er blevet syg eller er på ferie i Langbortistan.

 

Vi går online hos dig og fejlsøger. Vi kan genstarte systemet inklusiv din computer og tjekke, om nogle af indstillingerne ved en fejl skulle være blevet ændret. Vi kan via fjernskrivebordet hurtigt løse de fleste problemer, så du kan komme videre med dine opgaver uden yderligere forsinkelser.

 

Med vores IT-support som din rygstøtte slipper du for at miste værdifuld arbejdstid og dermed tabt indtjening. Derfor kan du med fordel outsource IT-support til NOVA-C.

IT-support er en elitesport

Let og hurtig adgang til support sikrer, at du effektivt kommer ud af starthullerne, hvis uheldet er ude. Vores IT-supportere træner dagligt sig selv i at kende faldgruberne i de forskellige IT-systemer og servernes forgrenede netværksforbindelser. Ingen er derfor i tvivl om, hvilken rute der skal følges for at løse de forskellige IT-udfordringerne. Det gælder uanset om datasystemerne er baseret på PC, MAC eller noget andet.

 

Faktisk burde IT-support udnævnes til en elitesport, da det kræver stor indsigt og faglig viden for at holde trit med den hastige udvikling, der sker med IT-løsninger. NOVA-C råder heldigvis over en del kompetente topatleter indenfor IT-knowhow. Dem stiller vi gerne til din rådighed – også når andre er på ferie.

Korrekt doseret IT-support til jer

Der er ingen grund til hverken at under- eller overdosere mængden af IT-support. Vi laver en test og analyse af jeres nuværende IT-struktur og på baggrund af det, kan vi sammensætte den korrekte IT-support, som dækker jeres behov. Vi tilbyder forskellige løsninger, der beror på jeres situation. Har I jeres egen IT-medarbejder og har brug for lidt ekstra støttende support, eller vælger I at outsource alle IT-opgaver inklusive IT-support, så har vi løsningen.

Vil du gerne snakke om effektiv IT-support?

Så ring 97 51 44 51 og spørg efter Simon Kristensen (ERP-systemer – teknik/digitalisering). Vi giver dig en rundvisning og en grundig indsigt i fordelene ved en effektiv IT-support som din rygstøtte. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.