IT-Outsourcing

IT-outsourcing og IT-ressourcer

NOVA-C hjælper med at sikre stabile og sikre IT-systemer gennem IT-outsourcing. Med de nødvendige IT-ressourcer sikrer NOVA-C gennem stabilt og kendt software kombineret og integreret med specialtilpasset kodning og programmering, at virksomheder har velfungerende IT-systemer til at løse de daglige arbejdsopgaver. Det gælder både ERP-systemer, CRM-systemer og Cloud-løsninger.

IT-outsourcing tilfører IT-kompetencer uden fastansættelse

Få virksomheder har råd til at fastansætte en ekspert indenfor IT-løsninger og IT-infrastruktur. Det behøver du heller ikke. Som ansvarlig virksomhedsleder kan du blot outsource det til erfarne eksperter på området. NOVA-C er IT-partneren, der via IT-outsourcing fungerer som din virksomheds mest kompetente IT-medarbejder.

Erfaring og stor viden om brancher

Du tænker måske, at ingen kender netop din branche og de udfordringer, der findes indenfor den, så godt, at det går an at outsource din IT-struktur til andre. Hos NOVA-C forstår vi godt din bekymring, for den samme bekymring havde mange af vores andre kunder også, før de valgte os til at styre deres IT-platform. Den bekymring er nu afløst af tillid og tro på, at alt fungerer så optimalt som muligt.

 

Netop fordi vi har overtaget ansvaret af IT-løsningerne hos mange typer af kunder, har vi samtidigt opbygget et enormt kendskab til de forskellige brancher. Derfor genkender vi faldgruber i de fleste brancher og kan yde den bedste IT-service ved at undgå dårlige eller forkerte løsninger. IT skal bare virke og køre stabilt uden irriterende nedbrud, så I kan passe jeres forretning og bruge tiden fornuftigt på det. I bør måske samtidig overveje en cloud-løsning?!

Du får specialister til rådighed – hver dag

Effektivisering og automatisering gennem IT er nøglen til succes i fremtiden. Udvikling af nye og bedre IT-løsninger går stærk, og det kræver en større organisation med ledig kapacitet for hele tiden at holde sig ajour med IT-udviklingen. Ofte har virksomheder blot en enkel IT-medarbejder ansat, der i en travl hverdag kun har tid og kræfter til at udføre de generelle IT-opgaver. Dermed bliver der ikke udviklet nyt, og sikring af vitale data bliver med tiden med tiden svagere. Risikoen for sikkerhedsbrud stiger, og det kan let få fatale følger.

 

Ved at overlade IT-ansvaret til NOVA-C via outsourcing får I kompetent sparring og hjælp til at sikre IT-infrastrukturen fremover. Vi har både hardware- og softwareløsningerne til at fastholde IT-sikkerheden og sikre et velfungerende IT-miljø til glæde for alle i virksomheden.

Hvem kan ønske sig mere?

Lad os tale om dine fordele ved IT-outsourcing

Man overlader ikke bare sin vitale IT-drift til hvem som helst. Af samme grund har du helt sikkert brug for at se os an, før du træffer dit valg. Derfor bør du ringe til Simon Kristensen på 9751 4451. Så får du en rundvisning og en grundig gennemgang af fordelene ved IT-outsourcing. Vi kommer også gerne på besøg hos dig eller holder et onlinemøde, hvis din tid er knap.

Vil du gerne kontaktes om IT-sikkerhed?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.