Nova C Logo White

Privatpolitik

Persondataforordning

Vi blev grundlagt i 1995, og er den største og mest brugte IT-leverandør af IT-infrastruktur, konsulentopgaver og hardware, i Skive og omegn. Med os får du en samarbejdspartner, hvor ét opkald kan fixe alle dine IT-problemer, fra internetforbindelse til økonomi systemer og GDPR. Vi står for alt kommunikation med andre leverandører, indtil udfordringen er løst.

Vi er placeret centralt i Skive og kan derfor rykke hurtigt ud lokalt når du har behov for det.

Vi har alle 12 kompetencer indenfor IT, IP-telefoni datakommunikation, hardware/software, Microsoft Office produkter, GDPR, C5/Uniconta, servere og meget mere. Vi er alle passionerede IT-specialister, der konstant søger nye veje og flytter grænser i bestræbelsen op at optimerer vores kunders behov.

Vi har alle de førende mærkevarer og kan levere individuelle løsninger til konkurrencedygtige priser, og vi har eget værksted, hvor vores teknikere har stor erfaring inden for mange fabrikater. Vi har desuden et showroom, hvor vi altid har et stort udvalg af computere, printerpatroner og meget andet tilbehør.

Den 1/9/16 købte vi C5 konsulenthuset Trans Data Systemer af Torben K. Trans, samt alle C5 relaterede aktiviteter, da vi havde samarbejdet med Torben i flere år og han ønskede at prøve kræfter med nye udfordringer.

Få hjælp og vejledning

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig